Krijg 3 minuten zendtijd op Iedereen Beroemd!

Wil jij ook eens helemaal je eigen ding doen met drie minuten zendtijd? Lees dan zeker verder! Studio OpenVRT zoekt samen met Iedereen Beroemd opnieuw naar onbekend talent om met drie minuten zendtijd voor een verfrissende en vernieuwende video te zorgen. Gebrek aan ervaring hoeft geen nadeel te zijn, want Iedereen Beroemd is niet op zoek naar kopieën of doorslagjes van eigen reportages. Neen!

Creativiteit boven daarom zijn alle genres en de gekste ideeën welkom: animatie, human interest, fictie, satire, stop motion, vox pop, een portret, een kookprogramma, een quiz, een column, een tekenfilm, een poppenspel, een videoclip, verborgen camera, een sketch, een natuurdocumentaire, een musical, een diepgravend interview,…

Er geldt maar één regel: De video duurt drie minuten.

 

Uit alle inzendingen worden uiteindelijk 10 ideeën gekozen die een plek krijgen in het uitzendschema van Iedereen Beroemd.

Je hoeft in deze fase enkel een idee in te sturen. Voor de uitwerking van idee tot video ben je als bedenker en maker zelf verantwoordelijk. Je krijgt een budget van 1500 EUR (excl. BTW) van Iedereen Beroemd om je plan uit te voeren en je kunt rekenen op ondersteuning en feedback van ervaren televisiemakers.

Om je idee in te sturen, hoef je gewoon even onze vragenlijst in te vullen. Geef ons daar een duidelijk beeld van wat je graag wil maken. Meerdere ideeën insturen is not a crime met een maximum van drie ideeën.

Inschrijven kan vanaf NU tot en met zaterdag 30 december.

De finale selectie wordt bekendgemaakt op 15 januari. Alle geselecteerde video’s komen in de loop van het voorjaar op antenne.

Is het nog niet helemaal duidelijk, neem gerust contact met ons op via info@openvrt.be.